Over ons

Sleeping is just as important as being awake

A bed time story about sleep…

Er was eens…

een jongen. Hij kwam bijna dagelijks in de supermarkt voor zijn voedsel en andere levensmiddelen. Keer op keer als hij langs de schappen van de supermarkt liep viel hem het volgende op: al die verschillende blikjes waar je energie van krijgt. Waarom is dat?

Toen de jongen dit aan de supermarktmanager vroeg begon hij te lachen. “Omdat” zei de supermarktmanager. Er duizend redenen zijn waarom het handig en fijn is om wakker te blijven.
De jongens was het hier zeker mee eens, maar deze kwestie bleef toch hangen in zijn hoofd.

Als je niet goed slaapt, ben je niet goed wakker. Dacht hij…

De volgende dag besloot hij zijn apotheker om raad te vragen. Hiervoor hebben wij talloze druppels, pillen en andere middeltjes zei de apotheker.
Heeft u het niet gewoon in een blikje? Zoals die energiedrankjes? Vroeg de jongen. Gewoon makkelijk, simpel en lekker? Voor bijvoorbeeld ‘s avonds op de bank?
De apotheker schudde zijn hoofd en de zoektocht van de jongen ging verder. Weer een week was voorbij toen de jongen op een idee kwam. 

Hij kwam via het wereld wijde web bij een aantal verschillende slaapexperts. Die vertelde hem welke kruiden en middelen bevorderend waren voor een goede nachtrust. Met al deze ingrediënten ging de jongen aan de slag tot hij de juiste formule had gecreëerd.

Volg de beweging

@ SIP.SLEEP

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}