Slapeloosheid

Wel willen, maar niet kúnnen slapen. Bloedirritant! Toch overkomt dit je regelmatig. Misschien heb je zelfs last van slapeloosheid. Maar wat is slapeloosheid, ook wel insomnia, precies? Insomnia is een slaapstoornis die ervoor zorgt ervoor dat slaap je grootste vijand wordt. Je slaapt slecht in, je wordt vaak wakker of juist elke keer vroeg wakker. Of een combinatie hiervan. 

Slapeloosheid door stress en piekeren

In tijden van stress kan slapeloosheid nogal eens de kop opsteken. Stress en slecht slapen gaan namelijk hand in hand. Je denkt te veel na, je piekert, waardoor je brein niet de rust vindt om in slaap te vallen. Met als gevolg elke avond weer opnieuw de angst dat je niet in slaap valt. 

SIP.Sleep voor de beste versie van jezelf

Ontspanning, dát is wat je nodig hebt. SIP.Sleep is niet weer een of andere meditatieapp, maar een drankje dat zorgt voor een betere nachtrust. Het bevat een unieke combinatie van ontspannende kruiden en mineralen that does the trick. Van valeriaan tot passiebloem: de kalmerende werking laat je makkelijker wegdromen dan ooit. Zodat jij je beste zelf bent overdag. 

Andere slaapproblemen
SIP.Sleep

Sip. Sip. Sleep.

SIP.Sleep is een drankje dat je helpt om beter te slapen. Het beste drink je het blikje driekwartier voor het slapengaan leeg. De ingrediënten zorgen vervolgens ervoor dat jouw lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. SIP.Sleep maakt je niet duf en moe, maar zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, beter doorslaapt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt.