Slaaptips

 

Tip 1:

Zorg voor een ritueel: probeer elke dag op hetzelfde tijdstip te gaan slapen. Relax voordat je gaat slapen, neem een bad, lees een boek en drink natuurlijk een SIP’je. Als je elke avond hetzelfde ritueel volgt, zal je lichaam zich hierop aan gaan passen.


Tip 2:

Ga uit bed als je niet kan slapen. Drink een SIPje, lees misschien een boek. Als je daarna naar bed gaat start je lichaam opnieuw het slaapproces.


Tip 3:

Zorg voor een frisse kamer. Doe een raampje open en laat de verwarming uit.


Tip 4:

Verban schermen van tv’s, computers, smartphones en tablets minimaal een uur voor het slapen. 


Tip 5:

Leg een boekje naast je bed, zodat je dingen kan op schrijven als je piekert zodat je het los kan laten en met een leeg hoofd kan gaan slapen. 


Tip 6:

Zorg voor voldoende lichaamsbeweging overdag. In de ochtend sporten zorgt ervoor dat je lekker wakker wordt. Minimaal 2 keer per week sporten zorgt voor een betere nachtrust. Sport alleen niet net voordat je wilt gaan slapen.


Tip 7:

Zorg dat je slaapkamer ook echt alleen je slaapkamer is. Gebruik je bed voor rust en liefde. 


Tip 8:

En de belangrijkste: Zorg dat er altijd een SIPje in de buurt staat.


Slaaptips
SIP.Sleep

Sip. Sip. Sleep.

SIP.Sleep is een drankje dat je helpt om beter te slapen. Het beste drink je het blikje driekwartier voor het slapengaan leeg. De ingrediënten zorgen vervolgens ervoor dat jouw lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. SIP.Sleep maakt je niet duf en moe, maar zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, beter doorslaapt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt.