Veelgestelde vragen

Hoe werkt SIP.Sleep?

SIP.Sleep is verrijkt met verschillende ingrediënten die het natuurlijke slaapproces bevorderen. Op de website wordt de werking van deze ingrediënten uitgelegd.

Wat zit er in SIP.Sleep?

Ingrediënten: water, smaakversterker: erythritol, glycine, voedingszuur: citroenzuur, magnesiumcitraat, natuurlijke aroma’s, kleurende plantenconcentraten (saffloer, citroen, wortel, granaatappel), 0,03% passiebloemextract, 0,05% valeriaanwortelextract, zoetstof: sucralose, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6). Klik hier voor de voedingswaarden.

Welke smaken SIP.Sleep zijn er?

SIP.Sleep is er in de smaak Orange-Peach. Heb jij een goed idee voor een nieuwe smaak, stuur ons dan een berichtje via hello@sipsleep.com

Hoe lang voor het slapen drinken?

Voor het beste resultaat drink je SIP Sleep 45-60 minuten voor het slapen gaan.

Wat zijn echte SIP-momenten?

Wij geloven dat als je goed slaapt, je de hele wereld aan kan. Staat er een tentamen, sollicitatiegesprek of belangrijke presentatie op de agenda? Heb jij je flink uitgesloofd in de sportschool? Of je net een verre reis achter de rug? Allemaal factoren die jou uit je slaap kunnen houden. In ons drankje zit onder andere glycine. Hierdoor val je sneller in slaap, slaap je dieper en word je beter uitgerust wakker.

Waarom bevat SIP.Sleep geen melatonine?

Melatonine moet op het juiste moment en in de juiste dosis gebruikt worden. Dit is erg persoonsafhankelijk. Bij verkeerd gebruik kan het een averechts effect hebben. Het zorgt dan juist voor een slechte nachtrust en slaperigheid overdag. Zelfmedicatie met melatonine wordt daarom niet aangeraden door huisartsen.

Melatonine wordt door het lichaam zelf aangemaakt en heeft belangrijke functie bij het regelen van het slaap-waakritme. Het bestanddeel glycine zorgt indirect voor een aanmaak van lichaamseigen Melatonine. Magnesium zorgt daarnaast voor de regulatie van melatonine in het lichaam.  

Mag SIP.Sleep gebruikt worden door zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding? 

Nee, SIP Sleep bevat Valeriaanwortel. Over het gebruik van Valeriaanwortel tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding is te weinig bekend. Better safe than sorry! 

Moet het gehele blikje opgedronken worden? 

Bij de ontwikkeling van SIP.Sleep is gekeken naar de optimale samenstelling. Wij adviseren daarom om het gehele blikje te drinken voor een optimaal resultaat. 

Wat is de levertijd?

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden vanuit ons depot in Nederland.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor een 4-pack en 6-pack zijn €2,95. Vanaf een bestelling van €20,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht je niet tevreden zijn over jouw SIP ervaring of heb je het product per ongeluk besteld? Dan vinden wij dat natuurlijk jammer om te horen. Hieronder vind je de opties voor retourneren.

- Is je pakket geopend, maar bevat het nog alle blikken in goede staat. Dan mag het pakket naar ons retour worden gestuurd en zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten. Stuur hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket een mail ter attentie naar hello@sipsleep.com met je naam, ordernummer en reden van retourneren.

- Heb je al één van de blikken geopend, dan kunnen wij de bestelling helaas niet meer retour nemen. Wij zouden je willen aanraden om SIP.Sleep een paar keer te proberen, omdat het effect kan verschillen per avond gezien allerlei externe factoren. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je er wellicht een vriend of vriendin, buurman of collega blij mee maken.

Naar welke landen wordt er verzonden?

Nederland en België.

SIP.Sleep

Sip. Sip. Sleep.

SIP.Sleep is een drankje dat je helpt om beter te slapen. Het beste drink je het blikje driekwartier voor het slapengaan leeg. De ingrediënten zorgen vervolgens ervoor dat jouw lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. SIP.Sleep maakt je niet duf en moe, maar zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, beter doorslaapt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt.