Veelgestelde vragen

Hoe werkt SIP.Sleep?

SIP.Sleep is verrijkt met verschillende ingrediënten die het natuurlijke slaapproces bevorderen. Op de website wordt de werking van deze ingrediënten uitgelegd.

Wat zit er in SIP.Sleep?

Ingrediënten: water, smaakversterker: erythritol, glycine, voedingszuur: citroenzuur, magnesiumcitraat, natuurlijke aroma’s, kleurende plantenconcentraten (saffloer, citroen, wortel, granaatappel), 0,03% passiebloemextract, 0,05% valeriaanwortelextract, zoetstof: sucralose, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6). Klik hier voor de voedingswaarden.

Welke smaken SIP.Sleep zijn er?

SIP.Sleep is er in de smaak Orange-Peach. Heb jij een goed idee voor een nieuwe smaak, stuur ons dan een berichtje via hello@sipsleep.com

Hoe lang voor het slapen drinken?

Voor het beste resultaat drink je SIP Sleep 45-60 minuten voor het slapen gaan.

Wat zijn echte SIP-momenten?

Wij geloven dat als je goed slaapt, je de hele wereld aan kan. Staat er een tentamen, sollicitatiegesprek of belangrijke presentatie op de agenda? Heb jij je flink uitgesloofd in de sportschool? Of je net een verre reis achter de rug? Allemaal factoren die jou uit je slaap kunnen houden. In ons drankje zit onder andere glycine. Hierdoor val je sneller in slaap, slaap je dieper en word je beter uitgerust wakker.

Waarom bevat SIP.Sleep geen melatonine?

Melatonine moet op het juiste moment en in de juiste dosis gebruikt worden. Dit is erg persoonsafhankelijk. Bij verkeerd gebruik kan het een averechts effect hebben. Het zorgt dan juist voor een slechte nachtrust en slaperigheid overdag. Zelfmedicatie met melatonine wordt daarom niet aangeraden door huisartsen.

Melatonine wordt door het lichaam zelf aangemaakt en heeft belangrijke functie bij het regelen van het slaap-waakritme. Het bestanddeel glycine zorgt indirect voor een aanmaak van lichaamseigen Melatonine. Magnesium zorgt daarnaast voor de regulatie van melatonine in het lichaam.  

Mag SIP.Sleep gebruikt worden door zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding? 

Nee, SIP Sleep bevat Valeriaanwortel. Over het gebruik van Valeriaanwortel tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding is te weinig bekend. Better safe than sorry! 

Moet het gehele blikje opgedronken worden? 

Bij de ontwikkeling van SIP.Sleep is gekeken naar de optimale samenstelling. Wij adviseren daarom om het gehele blikje te drinken voor een optimaal resultaat. 

Wat is de levertijd?

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden vanuit ons depot in Nederland.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor een 4-pack en 6-pack zijn €2,95. Vanaf een bestelling van €20,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Naar welke landen wordt er verzonden?

Nederland en België.

Hoe werkt een abonnement?

Het abonnement is een handige manier om te besparen op jouw SIP-behoeften. Door de optie voor een maandelijks abonnement te selecteren, bespaar je 20% op elke order. Als je nog genoeg SIPjes in huis hebt, kan je een order overslaan. Met slechts 1x inschrijven ben je altijd verzekerd van een verse voorraad SIP!

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Dit betekent dat je waarschijnlijk het ultieme sleep junky niveau hebt bereikt en zelfs geen SIP meer nodig hebt. We zijn blij voor je maar weet dit, we zullen je missen! Je kunt inloggen op je account en klikken op "Abonnement beheren" om een verzending over te slaan of de datum van jouw volgende verzending te wijzigen. Als je jouw abonnement volledig wilt opzeggen, kan je een e-mail sturen naar hello@sipsleep.com

Follow the movement

@ SIP.SLEEP{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}